Hoe ga ik te werk?

Wil je actie ondernemen om van je klachten af te komen? Het heft in eigen hand nemen en gezonder gaan leven?

Afspraak maken

Maak dan een afspraak bij mij voor een kennismakingsgesprek (kan eventueel telefonisch). We bespreken je wensen en eventuele klachten. Je krijgt een voedingsdagboek en een vragenlijst. Nadat deze is ingevuld kun je deze naar mij mailen of met het volgende consult meenemen. Dan kan ik al wat adviezen meegeven waar je al vast mee aan de slag kan. We maken een afspraak voor het eerste consult. Dit is de intake. Tijdens de intake kan ik ook meteen wat bloed afnemen ten behoeve van de EMB test.

Naar aanleiding van je wensen en klachten, maak ik een voedingsadvies op maat.

Na een paar weken maken we een vervolgafspraak om het behandelplan te bespreken. En dan ga je zelf aan de gang met de gegeven adviezen. Er kunnen supplementen geadviseerd worden. Ik geef een duidelijke uitleg mee wanneer je deze het beste kan innemen en via Vitakruid kan ik supplementen aanbieden met 10% korting. Na een maand maken we een vervolgafspraak om de voortgang te bespreken en of er eventueel nog iets aangepast kan worden. En of er al verbeteringen zijn van bepaalde klachten. Uiteraard ben ik altijd bereikbaar voor tussentijdse vragen. Bij sommige trajecten kan het nodig zijn om meerdere afspraken te maken voor een goede begeleiding.

Ik werk ambulant

Als je het fijn vind kan ik ook bij jou thuis langs komen. Ik werk ambulant mits de afstand niet te groot is.

EMB test

EMB test

Ik werk met de EMB test. Deze Energetische Morfologische bloedtest kan veel aantonen en is een goed hulpmiddel om de klachten in kaart te brengen. Kijk voor meer uitleg op mijn pagina EMB test.

Nieuwsgierig of ik wat voor je kan betekenen? Maak dan een afspraak telefonisch of via het contactformulier.