Hoe ga ik te werk?

U maakt een afspraak bij mij voor een kennismakingsgesprek (kan eventueel telefonisch). We bespreken uw wensen en eventuele klachten. U krijgt een voedingsdagboek en een vragenlijst. Nadat deze is ingevuld kunt u deze naar mij mailen of met het volgende consult meenemen. Dat is de intake. Daarna ga ik aan de slag voor u. Naar aanleiding van uw wensen en klachten, maak ik een voedingsadvies op maat. Alles op basis van biologische en onbewerkte producten. Na een paar weken maken we een vervolgafspraak om het behandelplan te bespreken. En dan gaat u zelf aan de slag met de gegeven adviezen. Na een maand maken we een vervolgafspraak om de voortgang te bespreken en of er eventueel nog iets aangepast kan worden en of er verbeteringen zijn van bepaalde klachten.

Ik werk ook met de EMB-bloedtest. Deze Energetische Morfologische bloedtest kan veel aantonen en is een goed hulpmiddel om de klachten in kaart te brengen. Kijk voor meer uitleg op de EMB-pagina.

Nieuwsgierig of ik wat voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak telefonisch of via het contactformulier.