EMB test

Wat is een EMB test?

Wil je inzicht krijgen in jouw gezondheid en wil je antwoorden vinden op klachten die maar niet verdwijnen? De Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) biedt inzicht. Deze EMBTest is geschikt voor degenen die open staan voor complementaire zorg en die de motivatie hebben om de adviezen op te volgen en zich bewust zijn van de grenzen van complementaire zorg.

EMB test

Energetische morfologische bloedtest.

Met een eenvoudige vingerprik neem ik wat bloed af. Ik stuur het bloed naar het laboratorium voor analyse. Binnen 2 tot 3 weken ontvang je de resultaten. Ik interpreteer de resultaten en stel een gepersonaliseerd voedings- en suppletieadvies op. In een vervolgconsult bespreken we samen de resultaten en het persoonlijk advies.

De EMBTest omvat drie onderdelen:

  1. Hematologie: Een analyse van de samenstelling van het bloed.
  2. Levend bloedanalyse: Een gedetailleerde kijk op de eigenschap van levende bloedcellen.
  3. Energetische analyse: Een beoordeling van trillingen en frequenties in het bloed, die elk een specifieke betekenis hebben.

Wat analyseert de EMBTest?

De EMBTest geeft inzicht, variërend van vitaminen, mineralen, vetzuren, hormonen, neurotransmitters tot meridianen, bacteriële belasting, parasitaire belasting, prionen belasting, schimmelbelasting en virale belasting.

Ongeveer 80% van de patiënten ervaart verbeteringen na het volgen van de (mede) op basis van de bloedtest verkregen adviezen.

Heb je vragen of wil je meer weten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te begeleiden op jouw pad naar een betere gezondheid.

Disclaimer
De adviezen die ik geef hebben een energetische en/of holistische insteek. De waarden in deze test kunnen niet 1-op-1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest. Zoals bijvoorbeeld bij vitamine B12 kan er bij een regulier onderzoek een normale waarde zijn, maar dit kan bij de EMB-test toch een tekort aangeven.

De EMB-test doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met instemming van de cliënt. De EMBTest vervangt niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg. Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v. van deze EMB-test vallen onder de ‘natuurgerichte geneeswijzen’.