EMB test

Wat is een EMB test?

Weet jij hoe het er écht voorstaat met jouw gezondheid? Heb je last van vage klachten waar je niet van af komt? De Energetisch Morfologische Bloedtest (EMB) kan inzicht geven. De test is geschikt voor mensen die open staan voor complementaire zorg en gemotiveerd zijn om de adviezen en suppletie op te volgen en zich ook de beperking beseffen van complementaire zorg.

De EMB test betreft een testmethode waarbij ik d.m.v. een vingerprik enkele druppels bloed afneem. Het afgenomen bloed wordt opgestuurd naar het lab en daar wordt het bloed geanalyseerd. Na 2 tot 3 weken is de uitslag binnen. De uitslag wordt door mij uitgewerkt en ik maak een persoonlijk voedings- en suppletieadvies. Tijdens een vervolgconsult bespreken we de uitslag en het persoonlijk advies.

EMB test

Energetische morfologische bloedtest.

De EMB test bestaat uit 3 onderdelen.

  • Hematologie
  • Levend bloedanalyse
  • Energetische analyse


Waar wordt naar gekeken?

Er wordt gekeken naar de vitaminen, mineralen, vetzuren, hormonen, neurotransmitters, meridianen, bacteriële belasting, parasitaire belasting, prionen belasting, schimmelbelasting, virale belasting.

Wat betekent energetisch?

Het hele universum hangt aan elkaar door trillingen of frequenties. Dus dit betekent dat iedere stof, ieder lichaam en alle onderdelen een eigen specifieke frequentie hebben. Als duidelijk is welk onderdeel welke frequentie uitstraalt, kun je dit zichtbaar maken, met behulp van verschillende apparatuur. De Energetisch Morfologische Bloedtest maakt gebruik van de trillingen en frequenties die in het bloed zijn opgeslagen.

Deze onderzoeksmethode is niet wetenschappelijk onderzocht. Maar de adviezen die we geven zijn wetenschappelijk onderzocht en onderbouwd, bijvoorbeeld een B12 supplement bij een B12 deficiëntie of ijzertabletten bij een wat te lage ijzerstatus. En toch heeft deze onderzoeksmethode zijn sporen verdiend door de resultaten bij patiënten die na het opvolgen van de (mede) o.b.v. de uitkomsten van de bloedtest gebaseerde adviezen. Ongeveer 80% van de patiënten merkt verbetering. Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Disclaimer
De adviezen die ik geef hebben een energetische en/of holistische insteek. De waarden in deze test kunnen niet 1-op-1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest. Bijvoorbeeld: Voor vitamine B12 kan er regulier een normale waarde zijn, terwijl deze bij de EMB-test een tekort aangeeft. De EMB-test doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met instemming van de cliënt. Deze vervangen echter niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg. Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v. van deze EMB-test vallen onder de ‘natuurgerichte geneeswijzen’.