Voedingsbegeleiding

Gezonde voedingsbegeleiding bij Vitaal Natuurvoedingsadvies. Wil je actie ondernemen om van je klachten af te komen? Wil je het heft in eigen hand nemen en gezonder gaan leven?

  1. Afspraak maken: Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek, dat indien gewenst ook telefonisch kan plaatsvinden. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en eventuele klachten. Je ontvangt een voedingsdagboek en een vragenlijst, die je ingevuld naar mij kan mailen of tijdens het eerste consult meenemen. Hierop kan ik alvast wat adviezen baseren, zodat je direct aan de slag kunt. We plannen een afspraak voor het eerste consult, waarin eventueel ook meteen wat bloed kan worden afgenomen voor de EMBTest.
  2. Intake en EMBTest: Tijdens de intake bespreken we uitgebreid jouw wensen en klachten. Op basis hiervan stel ik een voedingsadvies op maat voor je op. De EMBTest biedt extra inzicht en kan veel onthullen over je gezondheid.
  3. Behandelplan en vervolg: Na enkele weken plannen we een vervolgafspraak om het behandelplan te bespreken. Je gaat zelf aan de slag met de gegeven adviezen, waarbij ik ook de mogelijkheid bied om benodigde supplementen met korting aan te schaffen via Vitakruid. Na een maand evalueren we de voortgang en passen indien nodig het plan aan. Ik sta altijd klaar voor tussentijdse vragen. Er kunnen meerdere afspraken nodig zijn voor een optimale begeleiding.
  4. Ambulante dienstverlening: Voor extra comfort bied ik ambulante dienstverlening, waarbij ik indien gewenst bij jou thuis langskom, mits de afstand redelijk is.
  5. EMBTest: Mijn aanpak omvat onder andere het gebruik van de EMBTest, een krachtige tool die energetisch en morfologische aspecten in kaart brengt. Voor meer uitleg hierover, bekijk mijn EMBTest pagina.
  6. We kunnen ook starten zonder EMBTest.

Benieuwd naar wat Vitaal Natuurvoedingsadvies voor jou kan betekenen? Neem contact op via het contactformulier of telefonisch voor een verkennend gesprek. Samen werken we aan jouw vitaliteit en welzijn.

EMB test

EMB test