Over Vitaal

Wie is Vitaal Natuurvoedingsadvies

Ik ben Maria Hoogervorst. Ik ben een aantal jaren geleden veel afgevallen met een verandering van leefstijl en eetgewoontes.
Voor die tijd heb ik heel veel diƫten gedaan waarbij ik ook wel afviel, maar daarna weer net zoveel in gewicht aankwam.
Ik vond het heel bijzonder, dat ik met een andere eetgewoonte, zonder dieet, mezelf al heel snel veel energieker en fitter voelde.
Toen is ook de interesse naar voeding ontstaan en wat voeding met je doet en ben ik de opleiding natuurvoedingsadviseur gaan doen.
Daarna is de interesse alleen maar meer geworden. Hoe voeding werkt in je lichaam en welke voeding gezond is.

Maria Hoogervorst

Opleidingen

Ik heb inmiddels meerdere opleidingen gevolgd.

Natuurvoedingsadviseur, Orthomoleculaire suppletie, Emotie eten, EMB test, Plantaardige voeding, EMB Therapeut heb ik met succes afgerond en ik volg regelmatig bijscholingen en workshops op dit gebied. Recent heb ik behandelprotocollen overgewicht afgerond. Op dit moment ben ik bezig met de opleiding Medische Basiskennis.

Ik wil graag mensen helpen om zich net zo energiek en fit en gezond te voelen. En laten ervaren wat gezonde voeding met je doet.

Uiteraard hoort daar ook bewegen bij. Dit betekent niet dat je fanatiek moet gaan sporten. Veel buiten zijn bijvoorbeeld een dagelijks wandeling van een half uur levert al heel veel gezondheidswinst op. En als je gezond eet en je fitter gaat voelen heb je ook steeds meer energie om dit te doen.

Benieuwd wat Vitaal Natuurvoedingsadvies voor je kan betekenen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Volg me ook op: