Over Vitaal

Wie is Vitaal Natuurvoedingsadvies?

Ik ben Maria Hoogervorst. Mijn persoonlijke reis naar een gezondere levensstijl begon na een jarenlange strijd met diverse diƫten, waarbij ik weliswaar afviel, maar telkens weer terugviel in oude gewoontes. En keerpunt kwam toen ik, zonder dieet, mijn leefstijl en eetgewoontes veranderde en merkte hoe snel ik me energieker en fitter voelde.

Maria Hoogervorst

De bijzondere ervaring wekte mijn interesse in voeding en de invloed op ons welzijn. Dit leidde tot mijn besluit om de opleiding tot natuurvoedingsadviseur te volgen. Sindsdien is mijn fascinatie voor voeding en het effect op het lichaam alleen maar gegroeid.

Mijn toewijding aan voortdurende groei wordt weerspiegeld in mijn afgeronde opleidingen, waaronder natuurvoedingsadviseur, orthomoleculaire suppletie, emotie-eten, EMBTest, EMB-therapeut en plantaardige voeding. Ik blijf mijn kennis verdiepen door regelmatig bijscholingen en workshops te volgen, waaronder behandelprotocollen overgewicht. De opleiding Medische Basiskennis heb ik met succes afgerond in maart 2024.

Mijn missie is om andere te helpen dezelfde energie, vitaliteit en gezondheid te ervaren. Gezonde voeding is hierbij de sleutel, en ik deel graag mijn kennis en ervaring om jou te begeleiden naar een gezonder en fitter leven.

Vitaal Natuurvoedingsadvies gelooft in een holistische benadering, waarbij gezond eten samengaat met een actieve levensstijl. Dit betekent niet dat je intensief moet sporten; zelfs een dagelijkse wandeling van een half uur kan al aanzienlijke gezondheidsvoordelen opleveren. Ontdek wat Vitaal Natuurvoedingsadvies voor jou kan betekenen en neem contact met me op via het contactformulier. Samen streven we naar een vitaal en gebalanceerd leven.

Volg me ook op: