Overgewicht

Heb je overgewicht en wil je er graag wat aan doen?

Heb je al vaak geprobeerd om af te vallen? Val je moeilijk af?

Eet je dagelijks te veel producten die veel suiker bevatten? Weet je wat geraffineerde suikers doen met je lichaam? Onderzoek heeft aangetoond, dat het eten van geraffineerde suikers in verband staat met overgewicht en nog meer ziektes, zoals diabetes, reuma, kanker, alzheimer, depressie, hartkwalen, botontkalking.

Eet je veel suikerhoudende producten? Suiker is verslavend en het lichaam vraagt daarna alleen maar om nog meer suikers. Dus alle reden om hier iets aan te doen. Een verandering van eetpatroon kan je hierbij helpen.

Dit betekent niet dat je volledig suikervrij moet gaan eten, want je hebt ook suiker nodig om te kunnen leven. Suiker is energie. Deze energie haal je uit producten die van nature aanwezige suikers bevatten. Het zijn de de toegevoegde suikers die je lichaam niet nodig heeft.

Denk ook niet dat je honger moet lijden zoals de meeste diƫten. We gaan stap voor stap je eetpatroon aanpassen om ervoor te zorgen dat de bloedsuikerspiegel stabiel blijft en met goede uitgebalanceerde maaltijden heb je ook niet die lekkere trek.

EMB-test en overgewicht. Bij overgewicht is je lichaam uit balans. De EMB-test geeft aan wat er uit balans is. Bij het eten van veel suiker kan het zijn dat je lichaam hier niet meer goed op reageert. De EMB-test kan hier ook duidelijkheid in geven.

Heb je overgewicht en wil je hier iets aan doen? Maak dan een afspraak dan kunnen we samen dit traject aan gaan om je van je overgewicht af te helpen.

Wil je meer informatie neem dan contact op via het contactformulier